Laurențiu Reghecampf vrea să preia și echipa națională: ”Eu pot antrena ambele echipe”



Tehnicianul echipei Steaua București, Laurențiu Reghecampf, dorește să antreneze și naționala, însă numai când echipa nu va mai avea antrenor.

"Eu pot antrena ambele echipe si va spun si de ce. In lotul echipei noastre sint foarte multi jucatori care merg la echipa nationala, iar asta este un avantaj foarte mare. Nu am nici o problema, as lucra din inima si foarte serios! Voi accepta cu placere, dar numai cind echipa nationala nu are antrenor. Acum, il sustin pe Victor Piturca si incerc sa ajut cum pot. Ma repet, Steaua si echipa nationala, sa nu fiu inteles gresit", a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.

Antrenorul este de părere că ar putea colabora foarte bine cu Gică Popescu, în cazul în care acesta va fi ales drept noul președinte al FRF.

"Daca va deveni presedintele federatiei, Popescu va alege un antrenor competent, care sa-i indeplineasca obiectivele. il cunosc foarte bine si il stiu a fi un om ambitios si un profesionist adevarat, deci nu am avea probleme", a mai spus Reghecampf.

Comentarii Facebook