Larisa Iordache, gimnasta medaliată, a renunțat la uniformă: ”Nu era treaba mea să stau în stradă!


Gimnasta medaliată olimpică, mondială şi europeană, Larisa Iordache, a fost agent de poliţie pe străzile Capitalei doar câteva zile. 

”După ce s-a lăudat că ajută Poliția, Larisa Iordache a spus că intră în medical și că nu mai poate ieși la acțiuni. Șeful Secției 22 este foarte supărat”, au dezvăluit surse din cadrul IGPR pentru Click.

Momentan, nu am intrat în concediu medical, voi vedea dacă am să o fac. Am niște probleme la tendonul ahilean de la piciorul stâng. Nu am fugit de responsabilitate, îmi văd de sănătate. Nu era treaba mea să stau în stradă”, a declarat Larisa Iordache, pentru sursa citată.

Larisa Iordache a vorbit cu Agerpres, după prima ei zi pe străzile Capitalei. Întrebată dacă i se pare normal să treacă de la exerciţiile de gimnastică la munca de patrulare ca agent de poliţie, sportiva a răspuns: 

Nu, în niciun caz nu mi se pare normal, pentru că eu toată viaţa am făcut gimnastică, toată viaţa am fost la sala de antrenament, chiar şi în luna asta în care nu am putut să merg la sală să-mi desfăşor activitatea normal a trebuit să le fac în casă. Am stat cât am putut de mult în casă şi să nu iau contact cu alte persoane.

Şi când mergeam la cumpărături aveam grijă de mine. Şi acum să ajung în uniforma de poliţie şi să interacţionez cu oamenii este destul de dificil. Sunt foarte multe informaţii dintr-o dată. Nu este greu să stochez aceste informaţii, însă este greu să văd că unii oameni chiar nu înţeleg. Este normal să accept situaţia pentru că am fost chemată, nu am nimic de obiectat, este normal să răspund pozitiv. Eu sper să mă întorc la gimnastică cât de curând".

Sportiva a fost jignită pe reţelele sociale, după ce a postat că schimbă costumul de gimnastică în uniforma de poliţie.

Vă rog din suflet citiţi mesajul din descrierea pozei cu atentie şi nu mai jigniţi! Este urât să jigniţi şi să faceţi un om în toate felurile şi voi să staţi în casă sau să vă plimbaţi pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru! Este uşor să criticaţi o persoană, dar să spui o vorbă bună e mai greu.

Comentariile nu sunt obligatorii dacă sunt într-un mod negativ. Nu trebuie să facem un număr de comentarii şi să vă vărsaţi supărarea pe pagina mea sau la pozele pe care le postez. Acest mesaj este pentru personele care scriu comentarii urâte, fără să realizeze că jignesc prin ceea ce scriu”, a comentat Larisa Iordache.

Comentarii Facebook