Claudiu Niculescu: Vreau sa continui la U Cluj. La Dinamo ma duc numai antrenor


Claudiu Niculescu a declarat ca planuieste sa ramana la U Cluj si dupa ce pune ghetele in cui si sa ocupe un loc in staff -ul tehnic al echipei.

Jucatorul de 34 de ani a anuntat ca la Dinamo s-ar intoarce numai ca antrenor si asta peste circa 5-6 ani, potrivit GSP Radio. "Vreau sa continui la Universitatea Cluj si dupa ce imi inchei cariera de fotbalist. La Dinamo, ca jucator, nu ma voi mai intoarce. Poate voi reveni in Stefan cel Mare ca antrenor, peste 5-6 ani. Imi voi incheia cariera la Cluj, apoi vreau sa mai stau aici in staff", a spus Claudiu Niculescu.

Claudiu Niculescu a lansat un apel catre jucatori, cerandu-le sa vina in numar mare la meciul U Cluj - Kuban Krasnodar, din 11 octombrie, de pe Cluj Arena.

"Asteptam cu nerabdare meciul de marti, o sa fie ceva deosebit. Avem unul din cele mai frumoase stadioane din tara. Deocamdata s-au vandut numai 13.000 de bilete, dar sunt sigur ca se vor vinde toate pana la ora meciului. Cererea este imensa. Aceasta echipa e foarte iubita in Ardeal. Ati vazut ca peste tot pe unde am jucat in ultimul an am avut mii de suporteri in tribune", a mai adaugat jucatorul.

 

Meciul de retragere al lui Claudiu Niculescu a fost stabilit deja de conducerea U Cluj, pentru data de 26 mai.

 

Vezi si...

Claudiu Niculescu, despre meciul sau de retragere din 26 mai: "Nu este nimic batut in cuie" VIDEO

Comentarii Facebook