Sambata 1 Octombrie

Jandarmii clujeni, înainte de meciul anului U Cluj - Hermannstadt, le cer suporterilor să fie CUMINȚI


Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul dintre FC Universitatea Cluj - AFC Hermannstadt.

Aproape 200 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca se află la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță a suporterilor  pe timpul desfășurării meciului de astăzi dintre cele două echipe de fotbal.

Pentru desfăşurarea în condiţii de ordine şi siguranţă publică a acestui eveniment sportiv, jandarmii vor fi prezenți pe traseele de afluire și defluire ale participanților, având misiunea de a preveni și combate faptele antisociale. 

Reamintim faptul că spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Comentarii Facebook