Iuliu Mureșan spune că Neluțu Varga și Arpad Paszkany nu se compară. ”Arpi” voia să joace în Ungaria


Fostul președinte al CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat că este o mare diferență între Arpad Paszkany și Neluțu Varga, actualul patron al CFR Cluj. 

Nu se compară, nu se compară! Într-adevăr, să găsești o persoană care să investească cu atâta plăcere și nonșalanță milioane de euro într-o echipă de fotbal... e greu să găsești. Vă relatez un episod. În 2007, deja simțeam că puteam lua primul campionat. Am avut o discuție cu Arpi și am spus: ”Dacă luam campionatul, unde o să jucăm? Că m-am documentat și puteam doar în Ghencea. Ne rugăm de Gigi Becali? Poate nu o să ne lase.

Prima reacție a lui Arpi a fost că jucăm în Bulgaria sau Ungaria. Am întrebat la UEFA și a spus că nu se aprobă așa ceva. Și atunci a întrebat care e soluția? Păi, să facem noi stadionul pe care să jucăm. Și așa am ajuns să construim stadionul din fondurile clubului, mai ales din banii lui Paszkany.

Am vorbit cu niște arhitecți, am făcut un prim calcul, ieșea cam în jur de 20, 25 de milioane. I-am spus 18, ca să nu îl șochez prea tare. S-a uitat la mine și a zi: ”Merge”. Mie nu-mi venea să cred. Să dai 18 sau 20 de milioane din banii tăi...

Și Neluțu Varga este asemănător, și-a deschis foarte larg conturile personale pentru club, de aceea clubul performează. Ca persoane sunt foarte diferiți”, a spus Iuliu Mureșan, conform Digi Sport.

Comentarii Facebook