CFR Cluj - FCSB 2-0. Ardelenii au câștigat ultimul meci din play-off! Iordănescu pleacă de la CFR?



CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în fața celor de la FCSB, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1.

Niță a avut prima șansă a partidei, dar Bălgrădean s-a opus. CFR a replicat imediat. Rondon și Deac l-au pus, pe rând, la încercare pe Târnovanu, relatează digisport.ro. Cel care a marcat a fost Gîdea, care a profitat de o gafă a lui Șerban.

Iordănescu nu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Edi Iordănescu nu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj.

După ce a reușit să aducă al patrulea titlu consecutiv la Cluj, Edi Iordănescu e foarte aproape să se despartă de echipa din Gruia. Conform celor de la fanatik.ro, una dintre variantele la care se gândesc șefii campioanei este Leo Grozavo, antrenorul celor de la Sepsi, care la rândul său încă nu și-a prelungit contractul cu formația covasneană. După ultima partidă a play-off-ului, Iordănescu a preferat să evite un răspuns concret despre viitorul său.

E o seară de sărbătoare, ne bucurăm. De mâine, ne liniștim și cu siguranță într-o zi, maxim două, o să aveți o poziție oficială din partea mea, din partea clubului. Mi-am asumat contextul. Faptul că suntem aici, înseamnă că am fost inspirat și am făcut alegerile corecte.

Am crezut în echipă din prima clipă până în ultima și echipa a răspuns exemplar. Nu vreau să comentez. Toate contractele, telefoanele care au fost, au mers în plan secund. A primat obiectivul, interesul clubului și sunt momente pe care nu vreau să le acaparez. Sunt despre CFR și despre echipă”, a spus Edi Iordănescu, la finalul meciului cu FCSB, de marți seară.


Comentarii Facebook