Ionut Rada spera ca CFR Cluj sa "spele rusinea" in meciul cu FC Vaslui - VIDEO

Fundasul echipei CFR Cluj, Ionut Rada, spune ca jucatorii sunt vinovati pentru rezultatele slabe de pana acum si spune ca Vasluiul are o echipa periculoasa.

 

"Toata lumea e suparata si toata lumea este dezamagita si e frustrata de rezultatele pe care noi le-am avut si fiecare meci il asteptam pentru a spala rusinea prin care trecem noi acum pentru ca intr-adevar nu ne asteptam la inceputul returului sa pierdem atatea puncte", a declarat Ionut Rada la conferinta de presa a clubului.

 

Jucatorul este convins ca jucatorii sunt vinovati de rezultatele echipei. "Noi suntem vinovati, va dati seama, pentru ca noi am jucat si probabil dupa primele doua-trei meciuri a inceput si neincrederea si probabil rezultatele negative au venit unul dupa altul. Probabil s-a intrat asa intr-o forma si de nesiguranta si s-a ajuns la aceste rezultate", a mai spus Rada.

 

El spera ca jucatorii vor reusi sa invinga FC Vaslui in meciul programat sambata, 23 aprilie, de la ora 14.00, pe stadionul din Gruia. "Noi suntem atenti la toata echipa Vasluiului pentru ca au jucatori foarte buni si au demonstrat-o si in campionatele trecute si in acest campionat. In momentul de fata ei formeaza un grup bun si nu numai atacantii sunt periculosi, ci intreaga echipa", a mai spus Ionut Rada.

Comentarii Facebook