Duminica 28 Aprilie

Echipa Viitorul U Mobitelco Cluj, campioana nationala la U14

Tinerii baschetbalisti de la Viitorul U Mobitelco Cluj au invins in finala echipa BC Targu Mures cu scorul de 69-44 si au devenit campioni.

 

Viitorul U Mobitelco a castiga finala in fata echipei BC Targu Mures, cu scorul de 69-44 (17-12, 25-16, 10-12, 17-4). Pentru Viitorul U Mobitelco au marcat Nandor Kuti 30, Tim Ghita Urmanczy 11, Rares Tonea 11, Alexandru Balas 9, Andrei Muresan 6 si Tudor Avram 2.

 

"Sunt foarte mandru de evolutia lor de-a lungul turneului dar mai ales din finala. A fost cel mai bun meci al nostru din acest campionat, un meci greu dar pe care l-am castigat la 25 de puncte diferenta", a declarat Horia Pascu, antrenorul echipei, citat de site-ul oficial al clubului.

 

Presedintele executiv Mircea Cristescu crede ca U Mobitelco devine incet, incet o scoala respectabila de baschet. "Desi pana acum munca noastra nu a fost luata in serios, se pare ca proiectul nostru pornit cu ani in urma si imbunatatit pe parcurs a reusit sa dea roade. In acest sezon am obtinut deja 2 medalii de aur la U16 si U14 si una de bronz la U13. Devenim incet incet o scoala respectabila de baschet, pentru ca cel mai complet club din Romania suntem deja demult. Urmeaza acum sa vina rezultatele la toate categoriile de varsta", a declarat presedintele executiv al clubului.

 

Foto: u-mobitelco.ro

Comentarii Facebook