Jucatorul CFR Cluj, Gabi Muresan, rateaza meciul cu Vasluiul. Mijlocasul a suferit o leziune musculara - VIDEO

Antrenorul CFR Cluj, Alin Minteuan, nu se poate baza in meciul de sambata cu FC Vaslui pe mijlocasul Gabi Muresan, care este accidentat.

 

"Acest sir de accidentati continua si Gabi are o leziune pe muschi, sa vedem situatia lui in continuare, dar din pacate va lipsi si el in meciul de maine. Nu stiu daca se va opera, va merge la un specialist sa-l vada prima data si dupa aceea se va lua o decizie", a declarat Alin Minteuan.

 

Antrenorul CFR Cluj crede ca partida cu FC Vaslui este, la fel ca altele, capitala pentru clujeni. "Pentru noi, din pacate, toate meciurile au ajuns sa fie foarte importante, daca nu chiar capitale. Numai daca ne aducem un pic aminte am jucat la ei, ne-au umilit la acel 5-3 si eu sper maine ca jucatorii sa inteleaga intr-adevar acea umilinta, maine poate fi, asa daca pot sa spun, recompensata printr-un joc bun si o victorie", a mai spus Alin Minteuan.

 

El crede ca clujenii pot castiga sambata cu FC Vaslui. "Putem sa obtinem victoria, asta le-am si transmis jucatorilor, pentru ca si noi avem o echipa valoroasa, dar, din pacate, trecem prin momente mai putin fericite si sper odata cu meciul de maine sa incheiem aceste momente mai putin bune pentru noi", a mai spus tehnicianul.

 

Partida CFR Cluj-FC Vaslui este programata sambata, 23 aprilie, de la ora 14.00.

Comentarii Facebook