Ionut Badea, despre meciul cu Sportul Studentesc: Nu ne facem iluzii ca meciul nu se va juca


Tehnicianul U Cluj, Ionut Badea, a declarat ca Sportul Studentesc a avut intotdeauna probleme cu banii si ca nu isi face iluzii ca meciul nu se va juca.

"Sportul a avut tot timpul probleme cu banii, nu e o noutate. Noi nu ne facem iluzii ca meciul nu se va juca, nici nu ne gandim la asa ceva. Sunt convins ca meciul se va juca. Absenta lui Curelea e importanta pentru ei, e un jucator fata de care toate echipele care au jucat impotriva lor si-au luat masuri. Noi avem un obiectiv care impune castigarea a trei puncte in Regie, ne bazam pe acest lucru si suntem constienti ca exista un interes major pentru aceasta partida. De aceea, nu discutam de alte aspecte, ne gandim strict la ceea ce avem de facut", a declarat Badea.

Tehnicianul a mai spus ca pentru meciul cu Sportul Mendy nu va face deplasarea, pentru ca este sub observatie in urma accidentarii din meciul cu Dinamo.

"Ne asteapta o partida care la prima vedere, pe hartie, are o favorita. E important pentru noi sa ramanem lucizi pe toata durata partidei si ma refer la acest aspect pentru ca e posibil sa avem anumite momente de frustrare. Sportul este o echipa care joaca, care mentine o echipa scurta pe toata durata partidei, fara veleitati, fara calitate individuala foarte mare, insa functioneaza bine ca echipa, cu momente in care accepta fara probleme dominarea adversarului, periculoasa insa pe contraatac. De asemenea, are si momente de bune de atac pozitional. Functioneaza ca o echipa, ceea ce le poate conferi un avantaj, in general, nu neaparat contra noastra", a mai spus Badea.

Comentarii Facebook