Sefii de la U Cluj nu se asteapta la conflicte pana la meciul cu CFR Cluj


Directorul executiv al U Cluj, Comsin Irimies, a declarat la incidentele de la Ploiesti nu se pot repeta la Cluj.

"Despre violentele de pe stadion, cum s-a intamplat la Ploiesti, probabil va avea loc o intalnire, saptamana viitoare, la prefectura, intre cei resposabili cu jocul dintre CFR si U Cluj, cu toti cei implicati, in care vom discuta cele mai bune masuri pentru a evita orice fel de probleme la meciul de pe 19 noiembrie.

Daca vorbim de violenta pe stadioane, U Cluj nu cred ca e un exemplu in acest sens. Ca vorbim despre faptul ca avem una din cele mai frumoase si numeroase galerii, atunci e alta discutie. Ca vor fi, au fost sau sunt provocari in randul galeriei, e alta discutie. Oricum, e bine sa fim precauti, dar repet, nu cred ca cineva din galerie si suporterii adevarati ai lui U Cluj isi permit sa faca ceva contrar intereselor clubului", a mai spus Cosmin Irimies.

Directorul executiv al U Cluj a adaugat ca "aceste discutii legate de suporteri inaintea meciului cu CFR-ul nu cred ca sunt cele mai potrivite. Noi ar trebui sa constientizam importanta acestui joc, sa invitam la civilizatie si la ratiune si sa speram ca totul va fi mai mult decat frumos in tribune, cat si in teren".

 

Vezi mai jos imagini de la ultimul derby local din Gruia...

Galeria CFR Cluj a scandat in difuzoarele stadionului pentru a acoperi glasul suporterilor U Cluj - VIDEO

Comentarii Facebook