Ioan Ovidiu Sabău, pe picior de plecare de la „U” Cluj? Discuțiile decisive vor avea loc astăzi, spun sursele


Ioan Ovidiu Sabău a salvat Universitatea Cluj de la retrogradare şi a dus-o în finala Cupei României, pe care a pierdut-o la loviturile de departajare (4-5). Sursele dezvăluie însă, că tehnicianul ar fi pe picior de plecare de la „U”. Motivul? Antrenorul are nevoie de un lot mult mai puternic, pentru obiective mai mari ai sezonului viitor, dacă clubul nu va reuși să-i îndeplinească condițiile, Neluțu Sabău va pleca.

Surse autorizate au dezvăluit pentru ProSport că fostul mare internațional român ar urma să poarte discuția decisivă cu Radu Constantea, președintele lui U, în cursul zilei de vineri, dar că decizia de a se despărți de „Șepcile roșii” ar fi fost luată în mare măsură.

Sabău va discuta mâine (n.r. vineri) cu Constantea, pentru că vrea să fie cu inima împăcată. Din ce am înțeles, va pleca pentru că nu e convins de proiect pe mai departe.

A venit pentru fanii lui U, dar acum ar vrea să se dea la o parte dacă nu va fi asigurat un lot mai bun de fotbaliști, cu un obiectiv mai important. E vorba de ce fotbaliști vor fi păstrați și de ce jucători vor veni, pe ce salarii. Vrea performanță și dacă simte că nu va putea face asta, va pleca”, au mărturisit sursele pentru publicația citată.

Cu Neluțu Sabău pe banca de antrenor, în afara finalei pierdute la loviturile de departajare împotriva lui Sepsi în Cupa României, cele 5 victorii obținute în 9 partide de play-out au făcut ca „șepcile roșii” să încheie sezonul la 7 puncte peste locurile de baraj și la 10 puncte deasupra primei poziții direct retrogradabile.

Citește și: Neluțu Sabău nu a reușit să aducă Cupa României la Cluj și a vorbit despre viitorul său la formația clujeană: „Sunt foarte afectat, am nevoie de timp”

Comentarii Facebook