Neluțu Sabău nu a reușit să aducă Cupa României la Cluj și a vorbit despre viitorul său la formația clujeană: „Sunt foarte afectat, am nevoie de timp”


Universitatea Cluj a pierdut partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-0 (4-5 d.l.d.), iar covăsnenii au cucerit Cupa României pentru a doua oară consecutiv. Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre viitorul său după ce „U” Cluj a pierdut Cupa României.

La finalul partidei, Ioan Ovidiu Sabău și-a felicitat elevii pentru prestația avută în meciul contra lui Sepsi și a transmis că regretă faptul că echipa nu a reușit să aducă Cupa României la Cluj. Mai mult, Sabău a vorbit și despre viitorul său pe banca „Șepcilor Roșii”.

Am reușit să îi blocăm foarte bine, să jucăm, să ne creăm ocazii, să dominăm. Îmi pare rău pentru acești oameni minunați, care au venit să ne susțină, îmi dau seama ce e în sufletul lor. Am sperat mult că vom reuși să câștigăm.

Am simțit că e momentul nostru, mai ales la cum am arătat în joc. Am simțit că putem câștiga această finală. Au fost motivați, și-au dorit foarte mult. Am fost destul de echilibrați în ceea ce am făcut. Nici o încărcătură prea mare, am știut să ținem de minge, să plecăm pe contraatac. Ca joc, am arătat bine, e păcat. E o finală, se uită, rămâne trofeul.

Îl felicit pe Bergodi, pentru că a reușit să câștige Cupa. Cei care au ratat sunt foarte afectați, am încercat să-i încurajez. I-am felicitat pentru felul în care au arătat azi. Cred că suporterii noștri sunt mândri de ei. Noi am executat loviturile de la 11 metri.

Am avut jucători care au dat bine la antrenament. Ai o listă și întrebi. A fost Simion (n.red. care a spus că nu vrea să bată penalty). S-a simțit foarte obosit. Martic, și el, apoi a revenit. Nu îi judec, e foarte greu, sunt foarte supărați.

Urmează vacanța. Am nevoie de două-trei zile să mă liniștesc. A fost o mare încărcătură. Deocamdată, e prea devreme să vorbesc de ce se va întâmpla. Și eu sunt foarte afectat, am nevoie de timp”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Comentarii Facebook