Miercuri 24 Aprilie

Dan Petrescu, ademenit cu un salariu uriaș la o echipă din Coreea de Sud. Antrenorul „feroviarilor” este pe punctul de a pleca de la CFR


Dan Petrescu (56 de ani) a ratat primul titlu de campion cu CFR Cluj din ultimii 6 ani și ar lua în calcul să plece de la echipă. În ciuda faptului că președintele Cristi Balaj a precizat că tehnicianul vrea să rămână în Gruia, e posibil ca oferta excelentă venită din Asia să-i fi schimbat viziunea „Bursucului”.

Cu un viitor incert pe banca celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu este curtat de o formație din Asia. Potrivit Fanatik, antrenorul român ar fi primit o ofertă de aproximativ 1.5 milioane de euro pe sezon din partea celor de la FC Seoul, ocupanta locului doi din campionatul Coreei de Sud.

În același timp, Dan Petrescu este dorit în continuare la CFR Cluj, chiar dacă echipa a ratat principalul obiectiv al sezonului. Rămâne de văzut ce decizie va lua "Bursucul", ținând cont de ultimele declarații ale acestuia, care a spus că s-a săturat de greșelile de arbitraj comise împotriva formației sale și a anunțat că vrea să plece din România.

Din informațiile FANATIK, Varga și Petrescu se vor întâlni imediat după meciul CFR – Farul, la începutul săptămânii viitoare, pentru a se decide viitorul. Chiar dacă mai are un an de contract, sunt șanse destul de mari ca Dan să plece de la CFR. Motivul? E greu de crezut că se va înhăma să reconstruiască o echipă. „Nu a făcut așa ceva în viața lui, la nicio echipă. Nu are în ADN așa ceva!”, dezvăluie apropiații tehnicianului.

Comentarii Facebook