Miercuri 24 Aprilie

Ioan Andone își odihnește titluari în meciul cu Rapid: O să joc cu ”o grămadă de jucători noi” VIDEO

 

Antrenorul CFR Cluj, Ioan Andone, va scoate în teren, în meciul de sâmbătă, 25 august, cu Rapid rezervele, urmând să odihnească titulari pentru meciul cu FC Basel.

 

Fac echipă să câștigăm. Am mare încredere. Nu am rezerve la echipă. Ei știu că niciodată nici nu-i tratez așa și nici nu sunt rezerve. Toți pot să fie în orice moment titulari. Mâine vor fi titulari o grămadă de jucători noi, probabil. O să vedem. Până la ora jocului mai e o noapte. Mai mă pot gândi. Pentru mine și pentru ei sunt foarte importante cele trei puncte puse în joc”, a spus Ioan Andone.

 

I-am analizat foarte bine pe Rapid. Pot să vorbesc despre Rapid și pot să vă spun lucrurile extrem de frumoase și de pozitive în ultimele două jocuri, cel cu Heerenveen și de la Ploiești. O echipă care se poate bate pentru titlu, cu jucători cu experineță. Cu Marius Constantin, cu Bozovic, cu Herea. Deci jucători buni. Ultimele două jocuri au fost cele mai bune ale lor. Le-am făcut analiza. Le-am prezentat jucătorilor unde sunt puternici și unde sunt slabi. Eu sper să ne întoarcem cu trei puncte”, a explicat Ioan Andone. 

 

Rapid - CFR Cluj se va juca sâmbătă, 25 august, de la ora 21.30.

Comentarii Facebook