Derapajele controlate pe un simulator, sâmbătă, în Piața Unirii. Înscrie-te AICI

 

Piloții echipei Napoca Rally Academy îi invită pe clujeni, sâmbătă, 25 august, de la ora 16.00, în Piața Unirii pentru a afla și experimenta totul despre derapajele controlate. 

 

În colaborare cu Primaria Cluj-Napoca, Napoca Rally Academy, campioana nationala la raliuri, va invită sâmbătă, 25 august, în Piața Unirii, la o întâlnire cu piloții și copiloții echipei. în centrul orașului vor mai fi prezente și echipe de baschet, box, rugby, culturism și dans. Pe lângă autografele pe care cei prezenți le vor primi, aceștia vor afla informații prețioase despre conduita defensiva pe care este recomandat să o aibă atunci când se află la volan.

 

Clujenii vor putea admira de aproape mașinile de concurs ale echipajelor Vlad Cosma – Florin Dorca (Citroen C2R2 Max) și Daniel Ungur – Anton Avram (Subaru Impreza STI ), care la sfârșitul săptămânii trecute au obținut titlul de campioni naționali ai clasei 11, cu două etape înainte de încheierea campionatului national de raliuri. 

 

Pe latura estica a pieții, cu traficul închis, toți cei prezenți la eveniment vor putea experimenta între orele 16:00 – 20:00 simulatorul pentru derapajele controlate montat pe unul dintre automobilele școlii de pilotaj. 

 

Pentru a urca la volanul acestuia trebuie să vă înscrieți în prealabil printr-un simplu email la adresa office@napocarallyacademy.ro sau printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook ( www.Facebook.com/NapocaRallyAcademy ) care să conțina numele și prenumele, vârsta și categoria de permis deținută.

Comentarii Facebook