Ioan Andone îl atacă pe Gigi Becali: Vrem să eliminăm Basel -ul să facem puncte, să nu se mai laude unii VIDEO

 

Tehnicianul CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat că ar fi un lucru extraordinar să elimine FC Basel și să califice echipa în grupele Champions League.

 

Dacă reușim să eliminăm pe Basel e un rezultat extraordinar să ajungi în grupe nu direct, nu cadou de la cineva, să se laude. Știți că se laudă unii (n.red. Gigi Becali) că ei fac puncte. Toți vrem să câștigăm, dar dacă a beneficiar CFR -ul, sau Galatiul sau Urziceniul de punctele făcute de Steaua, asta e. Acum vor beneficia și alții de punctele făcute de noi. Sper să fie făcute cât mai multe”, a mai spus Ioan Andone.

 

Tehnicianul a vorbit și despre cei doi jucători promiși de Arpad Paszkany în cazul în care se va califica în grupele Champions League. ”Să vedem. Eu am un lot bun. Să vină un jucător să îl țin pe bancă până prin decembrie. Depinde în ce stadiu de pregătire este. Sunt jucători pe care îi iei și l-ai pus că e mai bun ca ceilalți doi pe care îi ai tu sau e unul care e la egalitate și vine și nepregătit. Poți să aduci un golgheter și l-ai pus și o dă în poartă. Depinde ce iei”, a spus Andone, făcând referire la valoarea jucătorilor. 

 

CFR Cluj a reușit să câștige meciul de la Basel cu scorul 2-1.

 

FC Basel - CFR Cluj 1-2 REZUMAT VIDEO

Comentarii Facebook