Îndrăgitul artist Aurel Tămaș ține atât cu „U” Cluj, cât și cu marea ei rivală CFR Cluj, are inima împărțită: „Trebuie să fim mândri”


Celebrul cântăreț clujean Aurel Tămaș ține atât cu Universitatea Cluj, cât și cu CFR Cluj. Maestrul este cu siguranță un caz atipic. Îndrăgostit de Ardeal și de Cluj-Napoca, cântărețul are inima împărțită între CFR Cluj și marea ei rivală U Cluj, și-ar fi dorit să meargă și la derby-ul Clujului de luni, dar nu a reușit. 

Mi-aș fi dorit să fiu pe stadion, așa se întâmplă de obicei, dar suntem și noi prinși cu evenimente, mai ales în weekend, iar acum am fost plecat la Suceava. Era de aștepta ca CFR Cluj să câștige derby-ul cu Universitatea”, a declarat artistul pentru prosport.ro.

Întrebat de cine este mai apropiat, artistul a răspuns: „Mai apropiat sunt de Universitatea Cluj, dar țin și cu CFR Cluj! Dan Anca (n.n. unul dintre cei mai mari jucători din istoria Universității) mi-a fost profesor de educație fizică. Am și cunoscut mulți jucători din generația lui, niște oameni deosebiți.

Trebuie să fim mândri că avem două echipe din Cluj-Napoca în Superliga. Una se bate la titlu, CFR Cluj, care a demonstrat că știe să joace la rezultat, iar cealaltă, Universitatea, trebuie să scape de retrogradare. În plus, acum și Unirea Dej bate la ușă. Sper să intre și ei în prima ligă (n.n. Unirea Dej a prins play-off-ul din Liga 2, alături de CSA Steaua, Dinamo, Gloria Buzău, Poli Iași și Oțelul Galați).

Aurel Tămaș a vorbit și despre antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău a demonstrat că este un antrenor serios și trebuie să i se dea credit în continuare. M-aș bucura să se întâmple asta! M-am bucurat că a debutat acel copil în meciul cu CFR Cluj (n.n. Alexandru Bota, în vârstă de 14 ani). Sabău să promoveze jucătorii tineri și pe cei români în continuare! La un moment dat, Universitatea Cluj a avut printre cele mai bune academii din țară. Unde sunt acum acei jucători?”.

Comentarii Facebook