S-au pus în vânzare biletele pentru Campionatul European de fotbal Under 21. Cluj-Napoca - gazdă a turneului, partidele disputate pe Cluj-Arena


Cu 100 de zile înainte de startul turneului final al Campionatului European de fotbal Under 21, Federația Română de Fotbal a anunțat luni punerea în vânzare a biletelor pentru meciurile ce se vor desfășura la București și Cluj.

Astfel, iubitorii acestui sport, și nu numai, pot deja să achiziționeze biletele aferente meciurilor derulate inclusiv pe Cluj Arena.

În ceea ce privește programul de desfășurare a partidelor, în data de 22 iunie, pe Cluj Arena, vor evolua reprezentativele Franței și Italiei, în 25 iunie se vor întâlni naționalele U21 ale Italiei și Elveției, iar în data de 28 iunie se vor confrunta echipele Italiei și Norvegiei.

Mai mult, duminică, 2 iulie 2023, pe stadionul clujean se va juca și un sfert de finală, disputată între ocupanta locului I din grupa D și cea a locului II din grupa B, din care face parte și România.

Reamintim faptul că acest turneu este programat a se desfășura în vara anului 2023 în România și Georgia și va reuni 16 echipe participante, inclusiv formațiile reprezentative ale țărilor gazdă.

Comentarii Facebook