Miercuri 24 Aprilie

Campioana CFR Cluj, dată în judecată la FIFA de un fost jucător al lui Inter Milano: „Paguba e incredibilă!”


CFR Cluj are cinci campionate câștigate la rând, fiind la etapa actuală cel mai profesionist club din Superliga. Din păcate, inclusiv formația din Gruia are, periodic, probleme și reclamații, fie la FIFA, fie la UEFA. Clubul riscă să aibă o altă problemă cu un jucător pe care a intenționat să-l aducă, anul trecut.

Vorbim despre Ibrahima Mbaye (28 de ani) care, atât pe transfermarkt.com, cât și pe soccerway.com figurează ca fiind sub contract cu campioana Superligii! În schimb, n-a bifat niciun minut la CFR Cluj, iar impresarul său, Beppe Accardi, a explicat motivele acestei situații bizare într-un articol publicat de tuttomercatoweb.com și preluat de Orange Sport.

În timp ce negociam cu echipe americane, pe fir a intrat Clujul şi am cântărit situaţia gândindu-ne la Cupa Mondială din Qatar. A fost voinţa selecţionerului Senegalului, care dorea mai mult timp de joc pentru jucătorii săi.

Am plecat în România şi, după ce a semnat, ne-am dat seama că n-a fost inclus nici pe lista de campionat, nici pentru cea de Conference League. Dar cel mai rău a fost că nici măcar nu i-au dat permis de muncă şi, în decembrie, odată plecat din România, n-a putut reveni timp de 3 luni. Acum vom merge la FIFA pentru a cere daune, paguba care i-a fost produsă a fost incredibilă.”, a declarat impresarul lui Ibrahima Mbaye. 

Menționăm că patru echipe figurează în CV-ul senegalezului Ibrahima Mbaye: Inter Milano, Livorno, Bologna și CFR Cluj. La toate a jucat, doar la formația din Gruia nu, scrie Adevarul.

ibr.jpeg

Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Comentarii Facebook