Vineri 18 Iunie

Halep riscă să fie amendată de WTA dacă nu participă la un turneu de tenis


Simona Halep a anunțat că va participa la turneul de tenis de la Moscova, care se desfășoară chiar cu o săptămână înaintea Turneului Campioanelor.

"Mi-am câştigat primul titlu acolo, la Moscova, în 2013, astfel că turneul deţine un loc special în inima mea. Aştept cu nerăbdare să mai concurez în faţa fanilor uimitori de acolo", a spus Halep, conform site-ului oficial al turneului.

Totuși, unul dintre motivele pentru care ar fi putut cere sportiva un wild card e că sportivele din Top 10 sunt obligate să participe în fiecare an la două competiţii de categoria Premier, în caz contrat acestea fiind amendate de WTA.

Simona are doar unul de acest gen, cel de la Stuttgart, iar întrecerea de la Moscova era singura rămasă în calendar. Dacă nu se înscria la turneul de la Moscova, Halep risca o amendă consistentă, dar suma urma să fie stabilită ulterior, aşa cum anunţă ziare.com.

Turneul de la Moscova se va juca în perioada 15 -20 octombrie, iar Turneul Campioanelor va începe la data de 21 octombrie.

Comentarii Facebook