Halep despre meciul de la Cluj, cu Germania: M-am bucurat că jucăm din nou la Cluj. Cred că avem șanse de câștig


Simona Halep a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că echipa României are șanse de câștig în fața Germaniei, în barajul din cadrul Fed Cup.

Numărul 3 mondial a mărturisit că se bucură că va juca tot în Cluj, unde spune că a avut ”o săptămână deosebită”, precizând că echipa noastră are șanse de victorie în fața adversarelor, cu toate că o au în componență pe Angelique Kerber, ocupanta locului 2 în clasamentul mondial.

În primul rând m-am bucurat că nu mergem în Australia (n.r. — Australia era una dinte posibilele adversare ale României), pentru că drumul e greu. M-am bucurat că jucăm cu Germania, din nou acasă și din nou la Cluj. Am avut o săptămână deosebită acolo. Chiar dacă nu am câștigat, partida cu Cehia a fost o experiență bună pentru noi, ca și echipă. Cred că avem șansa noastră cu Germania, deși are o câștigătoare de Mare Șlem în componență. Trebuie să ne ridicăm așa cum am făcut-o și până acum și să încercăm să câștigăm. Meciul e deschis. Au jucătoare bune, destul de multe chiar, sper să ne întregim și noi echipa și să mergem cu încredere”, a declarat Simona Halep, potrivit Agerpres.

De asemenea, jucătoarea se bucură de faptul că meciul se va juca pe zgură.

E o veste bună și că se va juca pe zgură. Pentru că după Miami toate ne antrenăm doar pe zgură și era bine să fie tot zgură. Dacă se juca pe hard ne întrerupea un pic sesiunea de antrenamente pe zgură și nu era OK”, a explicat Halep.

Meciul dintre România și Germania, din cadrul Fed Cup, se va juca în perioada 16-17 aprilie, la Sala polivalentă din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook