Miercuri 6 Iulie

E OFICIAL! Meciul de tenis România-Germania se joacă tot la Cluj, dar pe zgură, terenul preferat al Simonei HalepFederația Română de Tenis a anunțat oficial că barajul dintre România și Germania, din cadrul Fed Cup, se va juca tot la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Meciul cu Cehia de la Cluj-Napoca a fost foarte bine organizat, atmosfera a fost incredibilă, iar fetele s-au simțit atât de bine încât am decis să ne întoarcem acolo pentru acest important meci cu Germania. Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României, a discutat cu jucătoarele și de comun acord au decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă, dar, de data aceasta, pe zgură”, a anunțat președintele FRT, George Cosac.

România și Germania s-au mai întâlnit o singură dată, în 1974, la Napoli, iar RFG se impunea cu 3-0 în faza sferturilor de finală ale Grupei Mondiale: Helga Masthoff - Virginia Ruzici 6-3, 6-2, Helga Hosl - Mariana Simionescu 6-3, 6-3, Katja Ebbinghaus/Helga Masthoff - Judith Gohn/Virginia Ruzici 6-3, 1-6, 6-3.

Meciul va avea loc în perioada 16-17 aprilie, iar echipa câștigătoare își va putea păstra poziția în Grupa Mondială I.

Comentarii Facebook