Marti 11 Mai

Goran Ivanisevic crede că Simona Halep va câștiga și alte turnee de grand slam

 

Marele campion din tenis, Goran Ivanisevic, crede că victoria Simonei de la Roland Garros o va ajuta foarte mult.

 

Cred că dacă cineva merita să câștige în tenis era Simona Halep. Era foarte important pentru că a avut atâtea șanse, a jucat trei finale până când a câștigat, și nu este ușor. Cred că este grozav și o va ajuta. Din nefericire când am câștigat eu eram deja prea bătrân și aveam probleme de sănătate, dar pe ea o va ajuta pentru că e tânără, e numărul unu în lume și va câștiga mult mai multe turnee. Cred că în viitor o va ajuta să câștige și alte turnee”, a spus Goran Ivanisevic.

 

Michael Carl ”Mike” Bryan, câștigătorul a 16 turnee de grand slam alături de fratele său, la dublu, a spus că Simona va prinde aripi după această victorie. ”Cred că va propulsa pentru că acum stie care este formula câștigătoare pentru a câștiga un un grand slam. Cred că va continua și va domina jocul. E tânără și are mult potențial. Nu are slăbiciuni și asta ar putea să o ajute”, a spus și Michael Carl ”Mike” Bryan.

 

Andrei Pavel, membru al echipei Simonei Halep, a spus că a românca și-a dorit mai mult victoria. ”M-am bucurat foarte mult pentru ea. Eu nu am câștigat niciun turneu de grand slam. Dar eu ca și antrenor, sunt și în echipa Simonei, m-am bucurat enorm pentru ea. În Australia a fost la un pas, anul trecut la fel. În primul set, Sloan a câștigat extraordinar, dar s-a văzut cât de mult Simona și-a dorit și cât de concentrată a fost. Ne-am bucurat împreună acum o seară. A fost o petrecere superbă, cu echipa ei, și ne-am bucurat de acest rezultat”, a spus Andrei Pavel. 

Comentarii Facebook