Regal de tenis la Cluj. Goran Ivanisevic, Michael Carl ”Mike” Bryan și Andrei Pavel sunt capetele de afiș

 

Sports Festival îi aduce la Cluj-Napoca pe Goran Ivanisevic, Michael Carl ”Mike” Bryan și Andrei Pavel, pentru un super meci demonstrativ. Partidele vor avea loc vineri, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

 

Va fi un eveniment special, cu mulți oameni care iubesc tenisul”, a spus Goran Ivanisevic.

 

Primul meci va fi între Goran Ivanisevic și Andrei Pavel. Cei doi au spus că vor face spectacol și vor avea grijă să nu se accidenteze. ”Cel mai important pentru mine este să nu mă accidentez. La această vârstă, orice sprint care nu este necesar poate să îmi aducă probleme. Sper să nu mă accidentez și să ne distrăm. Am mai jucat meciuri bune în trecut și acum suntem aici ca să distrăm lumea”, a mai spus Goran Ivanisevic.

 

Sunt peste 10 în care nu am mai jucat și trebuie să fim atenți să nu ne accidentăm. Dar, în primul și primul rând, trebuie să facem un spectacol din tenis și nu mai e același lucru cum era înainte. Vrem să facem spectacol. Sala este foarte mare, evenimentul este la început și sperăm să vină cât mai mulți oameni la acest spectacol. Sala este destul de mare și vom vedea”, a spus și Andrei Pavel. 

 

Fostul tenismen și actualul antrenor al Simonei Halep a spus că prezența la Cluj a unor legende ale tenisului este un lucru foarte bun.

 

Mă bucur să fie la Cluj. Aici a fost acum câteva săptămâni Fed Cup și au câștigat fetele aici. Vrem să mulțumim sponsorilor, iar ideea acestui eveniment sportiv o să crească în următorii ani foarte mult. Mă bucur să fiu alături de legendele tenisului la Cluj-Napoca. Sper să avem o seară frumoasă și să ne distrăm. Sper să vină spectatorii și să aplaude”, a spus Andrei Pavel.

 

Din păcate, la Cluj a putut veni numai Michael Carl ”Mike” Bryan, nu și fratele acestuia, Bob, care s-a accidentat.

 

Robert Charles "Bob" Bryan și Michael Carl "Mike" Bryan au câștigat 16 turnee de grand slem, fiind adevărate legente ale tenisului. 

 

Goran Ivanisevic a ajuns până pe poziția secundă în topul ATP, a câștigat un turneu la Wimbledon, în 2001, și are 22 de turnee câștigate.

Comentarii Facebook