Duminica 28 Aprilie

Ghetele fotbaliștilor Italiei, furate din vestiarul de la Cluj Arena, la Campionatul European U21


Ghetele fotbaliștilor Italiei au furate din vestiarul de la Cluj Arena, în pauza meciurilor de la Campionatul European de Fotbal U21.

Din vestiar au dispărut 4 perechi de ghete. Aceste zone nu sunt accesibile publicului, așa că este bănuit cineva din interior. 

La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta” au declarat reprezentanții IPJ Cluj, conform Bună Ziua Cluj.

Clujul găzduiește meciuri din grupele Campionatului European de Fotbal U21, iar acest incident este unul neplăcut.

Paza de la stadionul Cluj Arena este asigurată de firma PP Protect. Arena nu are un sistem foarte performant de camere așa că va fi greu să fie prinși autorii. Sunt suspectați cei care lucrau la stadion, de la cei de la securitate, la angajați și până la firma de curățenie. 

Comentarii Facebook