Bogdan Vătăjelu a negociat cu FCSB, dar a semnat cu ”U” Cluj: „Nu am niciun regret, abia aștept să începem campionatul”


Bogdan Vătăjelu (30 de ani) a rămas liber de contract în această vară, după despărțirea de Universitatea Craiova, și a ales-o pe ”U” Cluj în dauna FCSB-ului.

Fundașul lateral a ales-o, în cele din urmă, pe ”U” Cluj, iar motivul este „stabilitatea” oferită de formația clujeană.

Ideea este că cei de la 'U' Cluj m-au dorit foarte mult și am discutat o lungă cu ei, m-au dorit cel mai mult și am cântărit și anumite chestii pentru că venind după accidentare poate în altă parte era mai greu și îmi reveneam mai greu. M-au dorit foarte mult cei de la 'U' Cluj și a cântărit foarte mult în decizia mea. Nu am niciun regret, mă uit cu speranță și abia aștept să începem campionatul.

Nu a contat chestia asta pentru că am avut discuții cu FCSB înainte cu două săptămâni. Sincer nu m-am gândit niciodată pentru că cred că la mine era o situație diferită, nu era aceeași situație ca a lui Alex (n.r. Băluță, care a semnat cu FCSB), deși nu am de unde să știu ce discuții au fost între el, Craiova și FCSB.

Nu am decis să merg acolo, chiar am avut discuții. Am decis să mai aștept puțin, poate apărea altceva. Ținând cont de ce s-a mai întâmplat acolo nu îmi dădea o stabilitate și am ales stabilitatea”, a spus Bogdan Vătăjelu, potrivit Fanatik.

În același timp, Bogdan Vătăjelu a vorbit despre perioada petrecută la Universitatea Craiova și a recunoscut că marele său regret este că nu a reușit să câștige titlul în Bănie.

Regretul meu este că nu am reușit să câștigăm un campionat, am fost aproape de acest lucru în 2020. Acesta este singurul regret pe care îl am pentru că avem șansa să fim campioni, să facem un oraș întreg fericit și ăsta este unul dintre regretele mele. Poate că în cariera mea o să câștig cu cine știe, poate chiar cu 'U' Cluj, chiar dacă este greu la momentul actual”, a declarat Bogdan Vătăjelu.

Comentarii Facebook