Majoretele din Cluj au făcut senzație la Campionatul Mondial de Majorete - FOTO


Echipele de majorete din Cluj, de la Madness UMF, Deja-Vu, Magic, ECLIPSE și ELITE au cucerit medalii la Campionatul Mondial de Majorete.

La categoria senioare, echipa Madness UMF a câștigat locul 1 și premiul special pentru cel mai mare punctaj din acest Campionat, Senioarele de la echipa Deja-Vu au obținut locul 2, fiind Vicecampioane Mondiale, iar fetele de la Magic au obținut locul 3. 

La categoria Junioare, echipa Deja-vu a obținut locul 4 si un premiul special din partea arbitrilor, iar la categoria Cadete, majoretele de la echipa Magic au reușit să obțină si ele titlul de Campioane Mondiale.

WhatsApp Image 2023-06-27 at 20.56.27.jpegWhatsApp Image 2023-06-27 at 20.56.26 (1).jpegWhatsApp Image 2023-06-27 at 20.56.26.jpegWhatsApp Image 2023-06-27 at 20.56.25.jpeg

Echipele ECLIPSE și ELITE au cucerit medalii pe bandă rulantă

Echipele de majorete ECLIPSE și ELITE din Cluj-Napoca se întorc de la Campionatul Mondial de Majorete care s-a desfășurat în Crikvenica, Croația. Eclipse este cea mai numeroasă echipă de majorete din Cluj-Napoca, având peste 80 de sportive active. Sportivele s-au pregătit intens înainte de campionat, renunțând chiar și la timpul liber din weekenduri, demonstrând pasiunea și dragostea pentru acest sport!

Fetele sunt antrenate de Virgilia Nona care este o persoană deosebită, dedicată și foarte implicată în tot ceea ce face iar rezultatele obținute de echipă la toate competițiile la care au participat, i se datorează.

Îndreptăm mulțumirile noastre către Conducerea Liceului Teoretic ,,Onisifor Ghibu” care ne-a pus la dispoziție sala de sport pentru desfășurarea antrenamentelor și bineînțeles părinților sportivelor care au fost trup și suflet alături de ele, sprijinindu-le necondiționat.

Sportivele noastre au strălucit și de această dată, in ciuda faptului ca au avut o concurenta acerba,  obținând următoarele rezultate in cadrul campionatului:

WhatsApp Image 2023-06-27 at 20.51.14 (1).jpeg

Comentarii Facebook