Duminica 28 Aprilie

”Gata cu așteptarea, românca merită să-și cunoască soarta” - Presa din SUA îi ia apărarea Simonei Halep


Simona Halep va rămâne fără niciun un punct în clasamentul WTA, după USA Open. Un ziar din Statele Unite ale Americii i-a luat apărarea româncei, spunând că este timpul să știe care este soarte ei.

Gata cu așteptarea, românca merită să-și cunoască soarta”, au titrat jurnaliștii de la Tennis World USA, care consideră că așteptarea interminabilă a fostului lider WTA nu are nicio logică. „Situația a devenit din ce în ce mai ciudată și nicio sancțiune nu a fost formulată pentru sportiva de 31 de ani, care încă este suspendată și așteaptă vești. Dacă la sfârșitul întregii povești tânăra de 31 de ani ar fi declarată nevinovată, românca și-ar pierde inutil aproximativ un an din carieră. Gata cu așteptarea, timpul a trecut: Simona Halep merită să știe care va fi soarta ei! Este cu adevărat incredibil că niciuna dintre organizațiile relevante nu a luat o decizie finală cu privire la pedeapsa ei. Dacă a greșit (chiar și cu bună credință), trebuie să plătească, dar măcar trebuie să știe ce, cât și cum. În acest fel, îi iau demnitatea unei sportive care a scris pagini importante din tenisul recent și care a fost vedeta de necontestat a ultimilor 10 ani în circuitul WTA. Simona merită mai mult!”, se arată în articolul din Tennis World USA.

Simona Halep și-a asigurat tot timpul fanii că este nevinovată. ”Faptul că oamenii au fost alături de mine și m-au susținut atât de frumos mi-a dat putere. Am citit toate mesajele lor, am simțit căldura sufletească. Vreau să le mulțumesc și să îi asigur că sunt nevinovată, că nu am luat absolut nimic, nu am făcut nimic necinstit în tenis. Sper să vină ziua în care mă voi întoarce pe teren și voi juca tenisul pe care l-am jucat toată viața mea, cu mare drag și cu mare pasiune. Și să ne bucurăm împreună de alte rezultate, dacă voi mai fi capabilă!”, a declarat, recent, Simona Halep pentru Eurosport România.

Comentarii Facebook