Galeria KVSC a CFR Cluj se resuscitează și cheamă suporterii la stadion. Duelurile cu U Cluj vor fi încinse


Galeria KVSC a CFR Cluj va fi resuscitată din sezonul 2022 - 2023, conform unui anunț oficial prin care suporterii sunt chemați la stadion. 

Formată exclusiv din etnici maghiari, galeria KVSC a pierdut foarte mulți simpatizanți în ultimii ani. 

Am revenit la locul inițial al KVSC, standul vechi (T1), sector 19. În sezonul următor, începând cu luna iulie, îi așteptăm pe toți cei din grupul nostru care doresc să se alăture într-o companie maghiară și într-o atmosferă prietenoasă. Avem doar două cereri: veniți la cât mai multe meciuri și luați loc în sectorul nostru. Să fim cât mai mulți la un loc, în sectorul 19 al tribunei vechi!

BILETE: Oricine dorește să ni se alăture primește o reducere de 40%! Trimite un mesaj pe pagina KVSC News cu numele, adresa de e-mail și numărul de telefon!”, spun cei din galerie. 

Reactivarea galeriei din Gruia ar putea avea legătură cu intrarea U Cluj în Liga 1 și mult așteptatele dueluri fotbalistice dintre cele două echipe ale Clujului. 

Gruparea KVSC s-a rupt de peluza vișinie după meciul cu Celtic din 2019 și s-a stabilit în Tribuna 1, dar gruparea era mult subțiată din cauza mai multor scandaluri etnice care au avut loc în ultimii ani. Unul dintre acestea s-a derulat înainte de meciul cu Celtic, când CFR Cluj a jucat cu Sepsi OSK, iar suporterii adverși au jignit galeria CFR Cluj din care fac parte etnici români și maghiari. Galeria KVSC nu a ținut partea tovarășilor români în acest duel și de aici s-a produs ruptura.

-------------------

UPDATE

In urma articolului apărut azi in ziarul dumneavoastră, dorim să facem următoarele precizări:

1. Nu este nicio a reactivare sau revenire a grupului nostru, am fost mereu prezenți pe stadion, atât acasă, cât și in deplasare, din momentul înființării. Daca v-ați fi informat corect, știați foarte bine acest lucru.

2. În articol, ați menționat numele altor echipe de fotbal. Nu ne interesează nicio altă echipă, prezența noastră constantă pe stadion nu are legătură cu alte cluburi! 

3. "KVSC este formată exclusiv din etnici maghiari", demonstrați din nou, că nu v-ați informat. Avem in grup etnici români, unii dintre ei având chiar peste 15 ani vechime in grup.

Comentarii Facebook