Erik Lincar despre rivalitatea „U” Cluj - CFR: „Palmaresul este de partea lui CFR, dar „U” Cluj este iubită în Cluj și Ardeal”


Erik Lincar se așteaptă la un „război” în Cluj-Napoca la derby-urile CFR – U Cluj. Rivalitatea există de mulți ani, astfel în pofida a ce cred conducerea celor două cluburi, suporterii nu vor uita acest lucru prea curând. După ce a reușit să promoveze alături de Universitatea Cluj, tehnicianul așteaptă cu nerăbdare primul joc din Liga 1.

Lincar spune că obiectivul formației sale este acomodarea în Liga 1. Erik Lincar își dorește ca jucătorii săi să ia meciurile pas cu pas și să obțină cât mai multe puncte.

Am început pregătirile pe 14 iunie, avem câteva zile de antrenamente și ne pregătim de un joc amical. După aceea o să plecăm într-un cantonament 10 zile în Austria și așteptăm cu nerăbdare primul joc din Liga 1. Obiectivul ar fi să reușim să ne acomodăm cu Liga 1. E adevărat că am făcut câteva transferuri importante, sunt 26 de jocuri până când se va trage linie și se va împărți în play-off și play-out. Eu îmi doresc să o luăm pas cu pas și să facem cât mai multe puncte. Pentru echipele care nu intră în play-off există mari probleme cu retrogradarea deoarece se înjumătățesc punctele”, a spus Erik Lincar pentru ProSport Live.

Lincar se așteaptă la un război în Cluj-Napoca la derby-urile CFR – „U” Cluj

Palmaresul este de partea lui CFR, dar „U” Cluj este iubită în Cluj și în Ardeal. Sunt mulți oameni care vin să urmărească meciurile acestei echipe. U Cluj nu a fost niciodată o echipă bogată, dar acum rivalitatea există și cred că va exista pentru totdeauna. În trecut a fost alimentată de oamenii din anturajul lui CFR și suporterii nu vor uita acest lucru prea repede. Vor fi jocuri cu casa închisă, atât la noi cât și pe stadionul lui CFR. În momentul de față nu putem vorbim de un echilibru din punct de vedere al valorii pentru că CFR este campioana României de cinci ani, dar eu cred că prin determinare și ambiție putem obține punct sau puncte”, a spus Erik Lincar pentru sursa citată. 

Comentarii Facebook