FRF le cere scuze maghiarilor pentru steagul Ungariei incendiat la Cluj

 

FRF le-a cerut scuze maghiarilor pentru steagul Ungariei incendiat de fanii rapidiști la meciul cu CFR Cluj, luni 18 martie.

 

Federaţia Română de Fotbal şi echipa naţională de fotbal a României îşi prezintă pe această cale scuzele faţă de Federaţia de Fotbal Ungară, de echipa naţională de fotbal a Ungariei, de cetăţenii acestei ţări şi de statul ungar pentru gestul iresponsabil comis de un inconştient cu ocazia jocului FC CFR 1907 Cluj - FC Rapid Bucureşti, din cadrul etapei a 23-a a campionatului Ligii I. Relaţiile dintre forurile fotbalistice ale celor două ţări sunt excelente. FRF, care nu este organizatoarea campionatului Ligii I, a transmis mai departe Ligii Profesioniste de Fotbal scrisoarea primită aseară din partea federaţiei ungare, pentru ca această sesizare să fie analizată de Comisiile LPF abilitate, fapt care între timp s-a şi întâmplat”, se arată în comunicatul FRF.

 

Steagul Ungariei a fost incendiat în prima repriză, în sectorul rezervat galeriei FC Rapid (foto: rapidfans.ro).

 

Echipa din București a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a LPF 30.000 de lei, iar următorul meci pe teren propriu se va juca fără spectatori. CFR Cluj a primi o amendă de 10.000 de lei.

 

Rapidiștii au incendiat steagul Ungariei la meciul cu CFR Cluj și s-au lăudat pe Facebook! Ce scrie presa din Ungaria - FOTO

Comentarii Facebook