Paszkany dă afară minim 9 jucători de la CFR


Paszkany îi dă afară pe opt dintre jucătorii CFR Cluj în urma eșecului din meciul cu Rapid, iar pe Hora și Ganea îi ține în probe până la vară.

Arpad Paszkany s-a suparat dupa meciul cu Rapid, partida in care jucatorii antrenati de Paulo Sergio au avut o prestatie slaba. CFR a ajuns la sase meciuri fara victorie, timp in care campioana a marcat un singur gol in 2013! Finantatorul campioanei si-a criticat in termeni duri jucatorii. "E greu sa joci sase contra unsprezece. A fost una dintre cele mai slabe evolutii ale noastre din ultimii ani. Mediocru e un cuvand bland! Daca patru sau cinci fotbalisti nu fac nimic pe teren, pentru ceilalti e foarte greu sa cistige", a atacat Paszkany. Astfel, Minca, Panin, Diogo, Maftei, Godemeche, Kivuvu, Celestino, Weldon si Bjelanovic pleaca sigur de la CFR, in timp ce Hora si Ganea isi joaca viitorul pana la vara. Paszkany vrea sa-i mai cedeze pe Muresan si Kapetanos, considerand ca pe viitor, din cauza varstei, acestia nu vor mai putea fi vanduti pentru o suma mare de bani, scrie Pro TV.

Conducerea din Gruia a pregătit deja lista de achiziții pentru vara acestui ani, axându-se mai mult pe jucătorii portughzi.

"Sita cerne si mai trebuie sa treaca trei luni pana cind pot fi adusi altii. Vor mai veni sase-sapte jucatori si vor pleca destul de multi. Sunt dezamagit de unii. Daca nici de a patra sau a cincea sansa nu te folosesti, atunci ce sa mai facem?", a mai amenințat Paszkany.

Paulo Sergio va rămâne pe banca tehnică, obiectivul acestuia fiind câștigarea campionatului.

Trei - patru jucatori au evoluat slab cu Rapid si atunci toata echipa a suferit. Parca nu mai au incredere in ei. Intra pe teren cu frica, cu retinere. Nu tactica antreno¬rului e de vina”, a declarat presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan.

Comentarii Facebook