FRF a anunțat arbitrul finalei Cupei României dintre Sepsi și Universitatea Cluj! Învingătoarea va fi recompensată cu 240.000 de euro


Arbitrul Cătălin Popa va oficia finala Cupei României, care va avea loc pe stadionul Municipal din Sibiu, a anunţat, luni, Federaţia Română de Fotbal. Partida dintre Sepsi și Universitatea Cluj se va juca miercuri, de la ora 20:30.

Pentru acest meci, Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat următoarea brigadă: Cătălin Popa la centru, ajutat de asistenţii Daniel Mitruţi şi Bogdan Gheorghe, plus al patrulea oficial, Iulian Dima. În camera VAR se vor afla Istvan Kovacs şi Andrei Chivulete.

popa.jpeg

Citește și: Câți bani câștigă arbitrul-controversat de la meciul Rapid - CFR. Popa este arbitru-consilier public, șef de club și șef de fotbal județean

Finala Cupei României Betano, ediţia 2022-2023, dintre Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Universitatea Cluj se va disputa miercuri 24 mai, cu începere de la ora 20:30, stadionul Municipal din Sibiu, notează Agerpres.

Tot miercuri, la Sibiu, cu începere de la ora 14:00, se va disputa finala Cupei de Tineret, Farul Constanţa - FCSB. Partida va fi arbitrată de Sorin Vădana, ajutat de asistenţii Ioan Alexandru Corb şi Claudiu Şchiopeţ, iar al patrulea oficial va fi Cristian Moldoveanu.

Sepsi este deţinătoarea din 2022 a trofeului, în timp ce U Cluj revine într-o finală de Cupă după 8 ani.

Învingătoarea dintre Sepsi și U Cluj va fi recompensată cu 240.000 de euro, iar finalista va încasa 10.000 de euro în plus față de ceea ce a primit până în această fază.

O victorie în grupe a fost premiată cu 12.000 de euro, remiza - 4.000, calificarea din sferturile de finală - 25.000 de euro, iar victoria din semifinale - 50.000 de euro.

FRF a mărit premiile totale ale competiției de la 800.000 de euro, cât a fost sezonul trecut, la 1,2 milioane de euro. Adică, o creștere de 50% între cele două ediții.

Comentarii Facebook