Miercuri 24 Aprilie

Anamaria Prodan, atac vehement la ‘antrenorul’ Becali: „Poți să faci 4000 de mătănii și donații către patru Munți Athos, când ești trufaș, rău și îngâmfat”


Gigi Becali a primit critici din toate direcțiile, după ce FCSB a suferit înfrângerea cu scorul de 2-3, scor care a adus titlul la Constanța, pentru Farul. Printre criticii patronului se numără și Anamaria Prodan, care sugerează că una din deciziile patronului ar fi dus la înfrângerea roș-albaștrilor.  

Agenta l-a „taxat” pe Gigi Becali pentru implicarea totală de la echipă și susține că a auzit zvonuri, conform cărora patronul le-ar fi ‘ordonat’ jucătorilor să închidă jocul total și să se bazeze doar pe defensivă, încă din minutul 20, când FCSB-ul conducea cu scorul de 2-0.

„Am văzut un antrenor Becali foarte slab și un antrenor fabulos, Gică Hagi. Dacă nu poți să înțelegi în ani că nu poți să fii antrenor, poți fi doar patron, atunci Dumnezeu îți dă cât poți duce și probabil mai duce încă 10 ani fără titlu. Este jenant ceea ce se întâmplă și este păcat pentru antrenorii și jucătorii ăia care muncesc ani de zile să facă performanță.

Când vii tu, ca patron, și spui: 'Eu știu cel mai bine că sunt banii mei, echipa mea, jucăria mea’, îți bați joc și de antrenor și de jucători.

Se aude în tot fotbalul românesc că în minutul 20 a ordonat retragere. Dacă este adevărat, este hilar. Păcat de toată munca acestor jucători. Repet, am văzut un antrenor foarte slab, foarte foarte slab, și un antrenor sclipitor, Gică Hagi.

Gigi, Dumnezeu ăsta, poți să faci 4000 de mătănii și poți să faci donații către patru Munți Athos, când ești trufaș, rău și îngâmfat și ce este mai rău, nu are cum vreodată el să te ajute, Gigi va rămâne cu mătăniile în mână, fără titlu și cu bani din ce în ce mai puțini. Când Dumnezeu vede că perseverezi în lucrurile astea, îți ia totul”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Playsport.

Comentarii Facebook