FOTO. Suporterii CFR Cluj, acțiune specială pentru derby-ul cu FCSB: „Am sărit în ajutorul clubului și cu mari eforturi am reușit”


În această seară, de la ora 21:00, CFR Cluj și FCSB se vor înfrunta în etapa 24 de campionat, în Gruia, unde ieri a nins necontenit. Fanii echipei CFR Cluj au dat o mână de ajutor clubului și au participat ieri la deszăpezirea gazonului înaintea partidei cu FCSB.

Astăzi am sărit în ajutorul clubului si cu mari eforturi am reușit să degajăm toată zăpada de pe terenul de joc pentru ca mâine să se joace în condiții cât mai bune pentru aceasta perioada a anului. 

Ne așteaptă un meci greu, iar PELUZA VIȘINIE o să fie din nou prezentă alături de băieți spre o nouă victorie. Frânari, ne vedem mâine în Gruia?”, a transmis Peluza Vișinie aseară. 

suport.jpeg

Întâlnirea din Gruia va fi condusă la centru de Sebastian Colțescu, scos de pe lista FIFA, cu care ambele echipe au obținut doar victorii în acest sezon. La Cluj-Napoca este în vigoare un cod galben de ninsoare și vânt până la ora 20:00, doar o oră înainte de startul partidei cu FCSB. În timpul meciului, temperatura din termometre va coborî până la -8 grade Celsius, însă cea resimțită va fi chiar mai mică, -11.

Comentarii Facebook