Dan Petrescu, total nemulțumit înaintea derby-ului cu FCSB: „Vine frigul, -13, -14 grade. Ăsta nu mai e fotbal, asta e părerea mea”


Dan Petrescu și-a exprimat nemulțumirile înainte de derby-ul cu FCSB, în cadrul unei conferințe de presă. Antrenorul lui CFR este deranjat de faptul că meciul va avea loc, în ciuda temperaturilor scăzute și a ninsorii din Cluj. Gazonul stadionului lui CFR a fost acoperit cu zăpadă, cu o zi înainte de partidă.

În această seară, de la ora 21:00, CFR Cluj și FCSB se vor înfrunta în etapa 24 de campionat, în Gruia, unde ieri a nins necontenit. Fanii echipei CFR Cluj au dat o mână de ajutor clubului și au participat ieri la deszăpezirea gazonului înaintea partidei cu FCSB.

stadion.jpeg

Nu ar trebuit să jucăm fotbal în perioada asta. Doar dacă era vremea bună, ca la început de ianuarie. Mă uitam pe teren, e zăpadă. Vine frigul, -13, -14 grade. Ăsta nu mai e fotbal, asta e părerea mea. Dar dacă trebuie să jucăm, jucăm”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, i-a răspuns lui Dan Petrescu, după ce antrenorul CFR-ului a declarat că meciul cu FCSB nu ar trebui să se joace, din cauza frigului și zăpezii.

Stoichiță a fost la Rapid - Voluntari 4-1, iar la final a vorbit cu reporterii de la stadion. A fost întrebat ce părere are despre declarațiile lui Petrescu, iar răspunsul a fost: „Nu comentez ce spun unul și altul”, notează GSP.

Comentarii Facebook