Arbitrul meciului CFR Cluj - FCSB, anunțat de Comisia Centrală a Arbitrilor


Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat brigăzile pentru meciurile CFR Cluj – FCSB şi CS Mioveni – Sepsi, care se vor disputa duminică, în etapa a 24-a din Liga 1. Sebastian Colţescu va arbitra derby-ul de la Cluj, dintre CFR şi FCSB.

Brigada care va oficia pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, duminică, de la ora 21.00, este compusă din Sebastian Colţescu (Bucureşti), ajutat la tuşă de Daniel Mitruţi (Craiova) şi George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel). Arbitrul de rezervă va fi Andrei Moroiţă (Ploieşti). 

În camera VAR se vor afla Sorin Costreie (Buftea) şi Mircea Orbuleţ (Bucureşti). Observator arbitri va fi Octavian Şovre (Satu Mare).

Sebastian Colțescu este arbitru în prima ligă din 2003 și pe lista FIFA din 2006.

În sezonul 2022-2023, Colțescu a arbitrat 13 meciuri în Liga 1: a dat 49 de cartonașe galbene, trei cartonașe roșii și a acordat 8 lovituri de la 11 metri.

A condus un singur meci al CFR-ului (1-0 cu Rapid) și două meciuri ale FCSB-ului (2-1 cu UTA, 3-1 cu Rapid). Ultimul derby dintre CFR Cluj și FCSB arbitrat de către Sebastian Colțescu a fost la 23 ianuarie 2022, pe Arena Naționala. Cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 3-3.

CFR Cluj ocupă primul loc în clasament, cu 50 de puncte. FCSB se află pe poziția a patra, cu 41 de puncte.

Comentarii Facebook