Florian Walter: Mititelu vrea sa ne bata, dar nu ii dam nicio sansa - VIDEO


Patronul U Cluj, Florian Walter, ii promite lui Adrian Mititelu, finantatorul Universitatii Craiova, ca "studentii" joaca pentru a obtine victoria.

"Avem un meci foarte greu si trebuie sa luam trei puncte neaparat. Am uitat de meciul cu CFR, ne gandim la meciul de maine (n.red. luni 18 aprilie). Eu sunt tensionat. In ziua Floriilor muncim cu totii, ca sa pregatim acest meci. Le-am promis baietilor ca voi sta pe banca si voi sta pana la finalul campionatului. Indiferent de rezultate, eu voi sta langa Ionut si langa baieti.

Avem emotii in continuare. Pentru noi urmatoarele etape pana cand practic, matematic, vom fi linistiti, adica sa nu mai avem emotii de retrogradare, vom avea emotii
", a spus Walter.
 
Patronul U Cluj a mai afirmat ca Universitatea Craiova este o echipa motivata, care vrea sa se salveze de la retrogradare. "Nu vin sa faca spectacol, ci sa obtina cele trei puncte. Mititelu a declarat ca vrea macar un punct, dar nu ii dam aceasta sansa. Vrem sa batem", a mai spus Florian Walter.

U Cluj nu a mai pierdut de cateva meciuri, iar in marele derby cu CFR Cluj a scos un egal. Luni, 18 aprilie, de la ora 18.00, "studentii" intalnesc Universitatea Craiova.

 

Vezi si...

CFR Cluj-U Cluj, un derby de infarct! Goluri contestate, altercatie la vestiar si un jucator scos cu targa de pe teren - VIDEO

Comentarii Facebook