CFR Cluj-U Cluj, un derby de infarct! Goluri contestate, altercatie la vestiar si un jucator scos cu targa de pe teren - VIDEO

Derby-ul Clujului, CFR-Universitatea, s-a terminat la egalitate, scor 1-1, dupa ce studentii, cu un om mai putin pe teren, au egalat in prelungirile partidei.

 

Universitatea Cluj ramane cu un jucator mai putin pe teren in minutul 16, dupa ce Mendy face doua faulturi si este eliminat de arbitru.

 

In prima repriza cele mai multe ocazii le-au avut CFR-istii, care, in minutul 24, reusesc sa deschida scorul. Kone primeste o centrare si inscrie in poarta lui Marius Popa. Arbitrul de margine nu ridica fanionul, desi jucatorul CFR-ului era in offside.

 

La pauza, scorul ramana 1-0 pentru CFR. La intrarea la vestiar a avut loc o altercatie in care a fost implicat finantatorul Universitatii Cluj, Florian Walter, care i-a reprosat arbitrului offside-ul de la golul lui Kone.

 

In minutul 51 au cea mai mare ocazie, cand Bostina trimite cu capul de la 10 metri in bara portii lui Nuno Claro. In minutul 63 este randul lui Cojocnean sa nimereasca bara.

 

Atacantul Universitatii, Claudiu Niculescu, este faultat in minutul 68 si cade la pamant. In imagini, jucatorul pare sa fi lesinat. Intervin medicii de la SMURD, care il scot pe Niculescu pe targa, dar acesta isi revine pana la sfarsitul partidei.

 

In al doilea minut al prelungirilor, Cojocnean reuseste sa egaleze. Mingea trimisa de el il depaseste pe NUno Claro si cade pe linia portii, dupa care este respinsa de ceferisti. Arbitrul a validat golul.

 

Vezi

Galeria CFR Cluj a scandat in difuzoarele stadionului pentru a acoperi glasul suporterilor U Cluj - VIDEO

Jucatorii de la U Cluj au lipit in vestiar stickere cu un suporter U care urineaza pe sigla CFR - VIDEO si FOTO

Vezi golul lui Kone. CFR-Universitatea 1-0

Claudiu Niculescu, scos pe targa si cu masca de oxigen de pe teren. Atacantul lui U a cazut dupa ce a fost faultat de Cadu - VIDEO

Vezi golul inscris de Cojocnean pentru Universitatea Cluj. CFR-U 1-1

Walter si Minteuan s-au batut la finalul primei reprize la intrare in vestiar - FOTO

 

Comentarii Facebook