Finala Europa League din 2012 ar putea fi mutata din Bucuresti pe noul stadion Ion Moina din Cluj

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat ca finala Europa League din 2012 ar putea fi jucata la Cluj si nu la Bucuresti. Sefii FRF il contrazic si sustin ca exista un contract care nu permite acest lucru.

Potrivit realitatea.net, finala din 2012 ar putea fi jucata pe noul stadion clujean, in conditiile in care "National Arena" din Bucuresti nu va fi gata la timp, astfel incat Romania sa nu piarda organizarea acestui eveniment.

"Am discutat problema cu Mircea Sandu si acesta m-a asigurat ca, daca vor fi probleme la Bucuresti, va lua in calcul mutarea finalei la Cluj, pe stadionul pe care il construim in locul vechiului "Ion Moina". La Bucuresti s-a inceput lucrul de 3 ani, la noi numai de 6 luni, dar suntem la jumatate cu constructia. Avem termen de finalizare vara lui 2011, dar vom termina mai repede", a declarat Alin Tise, pentru sursa citata.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a mai spus ca stadionul de la Cluj va avea un caracter multifunctional, cu 30 de mii de locuri acoperite.

Stadionul din Cluj-Napoca va costa in total 32 de milioane de euro, iar cel din Bucuresti de cinci ori mai mult, adica 165 de milioane de euro, si va avea 55 de mii de locuri.

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat ca mutarea finalei e putin probabila, deoarece exista un contract semnat si stadionul "National Arena" va fi terminat la timp.

Comentarii Facebook