"U" Cluj - Shurtan Guzor 1-3

Echipa din Uzbekistan a castigat clar partida desfasurata in Antalya incepand cu ora 15.

 

"U" a inceput bine meciul, avand o ocazie prin Dolha in minutul 5, pentru ca in minutul 13 Danciu sa execute admirabil o lovitura libera din 20 direct in vinclul portii uzbece, 1-0.

 

Bucuria a tinut insa doar doua minute , in minutul 15 un sut sub transversala aducand egalarea pentru Shurtan. Pana la sfarsitul reprizei ocaziile au alternat la ambele porti, Danciu nereusind sa inscrie din 7 metri la o lovitura cu capul in minutul 20.

 

Abia incepuse repriza secunda si primim din nou gol, in minutul 49, tot dintr-un sut de la marginea careului, pentru ca in minutul 68 diferenta sa fie majorata la 1-3.

 

Infiintata in 1986, sub numele OK Oltin , clubul si-a schimbat denumirea in Shurtan Guzor dupa preluarea echipei de catre compania Shurtangaz in 1990. Dupa cinci ani a reusit promovarea in prima divizie, iar anul trecut a inregistrat cea mai mare performanta din istoria clubului, ocuparea locului al 12-lea, conform site-ului echipei clujene.

 

U Cluj a inceput meciul cu Hutan - Busca - Szilagyi, Teusan, Iuhas, Baiano, Bucsa, Danciu, Dolha, Musat , Lemnaru. In partea a doua au mai intrat Vasile Pop si Soporan.

Comentarii Facebook