Febra U Mobitelco - CSU Ploiesti a inceput! Vor fi amplasate scaune suplimentare in Sala Sporturilor - VIDEO


Conducerea U Mobitelco Cluj a anuntat ca se astepta la un asalt al suporterilor la meciul cu CSU Ploiesti si vor fi montate scaune suplimentare.

"Intampinam greutati. Sunt cereri foarte mari si foarte multe, atat de la centrele de copii, cat si de la fotbal, pana la obisnuitii nostri parteneri. O sa incercam sa suplimentam numarul de locuri, respectiv o sa aducem probabil 200 de scaune pe care o sa le punem, exact cu ati vazut si in salile din afara, pe jos. Asa am organizat si cand a fost Harlem Globetrotters", a declarat presedintele executiv al U Mobitelco Cluj, Mircea Cristescu.

Conducerea clubului le recomanda suporterilor sa isi cumpere biletele din timp si sa se prezinte la Sala Sporturilor cu o ora inainte de meci.

"Biletele deja s-au pus in vanzare si este cerere foarte mare. Oamenii trebuie sa vina cu o ora inainte pentru a nu fi nebunie. Cine vrea sa isi cumpere bilet sa il ia din timp, pentru ca nu o sa mai punem bilete suplimentare in vanzare", a mai precizat Cristescu.

In legatura cu meciul, presedintele executiv al U Mobitelco Cluj a declarat ca isi doreste victoria. "Vis-a-vis de mansa pe care o avem cu Ploiestiul fiti siguri ca si noi ne dorim sa avem 2-0 pentru a putea lua un avans destul de mare in aceasta finala. Poate vca scorul va fi asa sau va fi 1-1. Cert este ca fiecare component al echipei va face totul legal pentru a castiga", a mai spus Mircea Cristescu.

 

Orarul de vanzare a biletelor:

- joi, 19.05.2011 - ora 10:00-18:00.
- vineri, 20.05.2011 - ora 10:00-18:00.
- sambata, 21.05.2011 - ora 14:00-19:00.
- duminica, 22.05.2011 - ora 14:00-19:00.

Pretul biletelor este de 10 lei (in sectoarele de sus) si 20 lei (in sectoarele de jos). Copiii sub 7 ani, insotiti de parinti, au acces gratuit.

 

Citeste...

Tenter s-a fript cu Asesoft Ploiesti si sufla si-n iaurt! VIDEO

Comentarii Facebook