Tenter s-a fript cu Asesoft Ploiesti si sufla si-n iaurt! VIDEO


Antrenorul U Mobitelco Cluj, Marcel Tenter, este rezervat in privinta pronosticurilor pentru meciurile de sambata si duminica impotriva echipei CSU Asesoft Ploiesti.

"Asteptam cele doua meciuri cu incredere. Avem resursele necesare pentru a castiga cele doua meciuri. Sunt doua echipe puternice si trebuie sa ne demonstram valoarea", a precizat Marcel Tenter.

Tehnicianul a mai afirmat ca l-a surprins inconstanta de care ar dat dovada elevii lui in meciul al doilea de la Ploiesti.

"Nu se poate spune ca am fost impresionat sau surprins de fatul ca am invins in primul meci, ci numai faptul ca nu am fost noi la fel de constanti pe durata ambelor meciuri de la Ploiesti. Echipa Ploiestiului la ora actuala are un lot puternic si au demonstrat asta in sezonul regulat, pe care l-au castigat. Faptul ca am reusit sa ii invingem inseamna ca am jucat noi foarte bine. Am avut un procentaj foarte bun la loviturile de afara si am reusit sa ii invingem", a mai spus Tenter.

Intrebat daca spera in doua victorii acasa, Marcel Tenter s-a declarat rezervat: "Eu nu imi pot permite sa gandesc asa. Trebuie sa abordam meciurile separat si sa le castugam pe rand".

 

Citeste si...

Febra U Mobitelco - CSU Ploiesti a inceput! Vor fi amplasate scaune suplimentare in Sala Sporturilor - VIDEO

Comentarii Facebook