Fanii U Cluj trimit 70.000 de SMS -uri pentru a umple Cluj Cluj la meciul cu Steaua

 

Un grup de fani U Cluj vor să trimită 70.000 de SMS -uri pentru ca stadionul să fie plin la meciul cu Steaua, de luni, 24 februarie. 

 

Trimitem 70.000 de SMS-uri clujenilor. Le spunem ceva pe cât de simplu, pe atât de greu digerabil - Celor care distrug Universitatea le este frica de un singur lucru: că suntem mulți! 

 

Ce vrem noi, suporterii? În primul rând un stadion plin. Asta le va arăta lor că oamenii n-au uitat încă de Universitatea și sunt lângă ea, în pofida eforturilor parcă disperate de a alunga suporterii. Pentru noi, Universitatea nu înseamnă Walter sau Mărginean și nu avem o problema în a le spune asta. Îi detestăm, îi disprețuim, dar ”U” este doar vremelnic al lor și nu împreună cu sufletele tribunei. O masă mare de oameni pe stadion le va sta în gât”, scriu inițiatorii acțiunii, pe site -ul Numai U

 

Suporterii nu își pun speranțe că cei care vor să ”îngroape” echipa vor fi impresionați ”plăcut de un stadion plin. Dar știm că e ultimul lucru pe care îl doresc, că sacrificarea Universității nu e ușor de făcut când mii de oameni veghează. Ei vor un stadion pustiu pentru a nu-i deranja cineva. Ar plăti înzecit banii pe care îi încasează pe un bilet, pentru că știu că acel om e împotriva lor, că acel cumpărător de bilet a venit pentru ”U”, că un scaun gol e mai rentabil decât unul împotrivă!”.

Comentarii Facebook