Miercuri 24 Aprilie

Fanii lui Dinamo au mers la baza echipei, înainte de meciul istoric cu „U” Cluj. Mesajul suporterilor a fost mai blând de data aceasta


După ce timp de o săptămână jucătorii lui Dinamo au simțit toată presiunea indusă de public, în cazul unei înfrângeri în meciul cu „U” Cluj, „spiritele” par să se mai calmeze. 30 de fani ai lui Dinamo au mers sâmbătă la baza de la Săftica pentru a-i încuraja pe elevii lui Dusan Uhrin înaintea meciului istoric cu Universitatea.

Reamintim că Dinamo s-a pregătit intens de această partidă, ba chiar a recurs și la ajutorul divin. Pentru evitarea retrogradării roș-albii s-au antrenat tare în această săptămână, însă eforturile nu s-au oprit aici. La inițiativa celor din echipă, a fost chemat și preotul la stadion, pentru a sfinți terenul, porțile și vestiarele.

Deși în ultima vreme jucătorii lui Dinamo n-au auzit numai de bine din partea ultrașilor, astăzi, 30 de fani ai „câinilor” le-au transmis jucătorilor că vor fi susținuți necondiționat pe toată durata partidei. Surse din cadrul echipei susțin că întâlnirea a fost benefică și că nu au existat incidente, scrie gsp.ro

Returul Dinamo - „U” Cluj are loc duminică, de la ora 21:00, pe Stadionul „Dinamo”. În urma acestui meci decisiv,  „câinii” riscă să retrogradeze în Liga 2, în timp ce „U” are șansa să se califice în Divizia A, după ani de așteptare. Dinamo a vândut încă de miercuri cele 13.770 de bilete pentru meciul decisiv cu Universitatea Cluj, în pofida faptului că condițiile stadionului ar fi modeste.

Citește și: Amenințare brutală pentru​ jucătorii lui Dinamo înaintea returului cu „U”, de la proprii fani: „Vă dezbrăcăm”


Comentarii Facebook