Amenințare brutală pentru​ jucătorii lui Dinamo înaintea returului cu „U”, de la proprii fani: „Vă dezbrăcăm”


Înaintea returului Dinamo - „U” Cluj, care va avea loc duminică, de la ora 21:00, pe Stadionul „Dinamo”, fanii „câinilor” au venit cu un mesaj de „încurajare” a jucătorilor, ieșit din comun. Ultrașii radicali amenință să intre pe teren, dacă Dinamo nu va reuși să întoarcă rezultatul cu Universitatea Cluj.

În tribunele arenei din Ștefan cel Mare a apărut o amenințare brutală, dar niciuna dintre cele două grupări, „Peluza Cătălin Hîldan” sau „Peluza Sud”, nu și-a asumat mesajul, scrie gsp.ro.

Potrivit Playsport, mesajul din tribune este: „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză/ 3-0 fără nicio scuză” și „B=Bătaie!”. Pe scurt, ultrașii nu acceptă o eventuală retrogradare a formației favorite. 

Se încing tot mai mult spiritele înaintea returului Dinamo - „U” Cluj. Nu a fost o săptămână ușoară nici pentru „studenți” căci contrar așteptărilor „majorității”, „U” a încheiat turul cu un rezultat frumos, moment în care pe toate canalele media, susținătorii Dinamo nu au ezitat să vorbească tranșant despre problema retrogradării acestei echipe.

Citește și: Boc, replică dură pentru președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, înaintea returului Dinamo – „U” Cluj: „Mai ușor cu pianul pe scări”

Comentarii Facebook