Dinamo apelează la susținerea divină înaintea meciului cu „U” Cluj. Un preot a fost chemat la inițiativa celor din echipă


Dinamo se pregătește intens de meciul cu „U” Cluj, care va avea loc duminică, de la ora 21:00, pe Stadionul „Dinamo”. Dinamoviștii sunt gata să facă absolut orice pentru a rămâne în prima ligă, inclusiv să recurgă la ajutorul divin. 

Pentru evitarea retrogradării roș-albii s-au antrenat tare în această săptămână, însă eforturile nu s-au oprit aici. La inițiativa celor din echipă, a fost chemat și preotul la stadion, pentru a sfinți terenul, porțile și vestiarele, scrie gsp.ro

Repetă, practic, ceea ce au făcut în vara lui 2019, la sosirea lui Dusan, dar și un alt episod, înaintea sărbătorilor pascale din 2021, fix înaintea seriei de 5 victorii și o remiză cu care Uhrin a salvat formația în sezonul precedent. Dinamoviștii au încredere că Divinitatea îi va sprijini. Un alt episod, celebru, s-a petrecut în 2008, înaintea "meciului revanșei", Dinamo - Steaua (2-1), când Cristi Borcea a adus preotul în vestiar și a spovedit întreg lotul, punându-i apoi pe jucători să jure cu mâna pe Biblie că nu cedează meciul fără luptă în fața marilor rivali, care ar fi putut celebra câștigarea titlului în Ștefan cel Mare,  notează sursa citată. 

Înaintea returului Dinamo - „U” Cluj, fanii „câinilor” au venit și cu un mesaj de „încurajare” a jucătorilor, ieșit din comun. Ultrașii radicali amenință să intre pe teren, dacă Dinamo nu va reuși să întoarcă rezultatul cu Universitatea Cluj.

Citește și: Amenințare brutală pentru​ jucătorii lui Dinamo înaintea returului cu „U”, de la proprii fani: „Vă dezbrăcăm”

Comentarii Facebook