Eugen Neagoe critică atitudinea antrenorului FCSB: „Eu și când am pierdut cu CFR am mers și am dat mâna cu Dan Petrescu”


A fost un derby incendiar pe Cluj Arena, luni seara, „U” Cluj a câștigat cu 2-1 pe teren propriu în fața FCSB-ului. Eugen Neagoe a vorbit despre jocul prestat de elevii săi și a evidențiat faptul că după fluierul final al centralului Istvan Kovacs, Nicolae Dică nu a dat mâna cu el.

După ce „U” Cluj a învins-o pe FCSB și a oprit brusc seria de 4 victorii consecutive a vicecampioanei, Nicolae Dică a plecat din zona băncii tehnice fără să-l salute pe Neagoe, așa cum se obișnuiește între antrenori la final de meci.  Înaintea partidei, cei doi bătuseră palma. 

Este frumos ca antrenorii să se respecte. După joc, chiar dacă pierzi, trebuie să dai mâna cu adversarul. Eu și când am pierdut cu CFR am mers și am dat mâna cu Dan Petrescu, puteți să-l întrebați și pe el. Așa este fotbalul. La fel la Farul, am pierdut, 0-2, dar am mers și am dat mâna cu Gheorghe Hagi.

În această seară, antrenorul FCSB-ului a plecat de pe bancă fără să salute. OK, înțeleg, suntem supărați, dar înainte să fim antrenori cred că ar trebui să fim oameni. Colegii mei au tot respectul meu. Este a doua oară când mi se întâmplă asta, ca un antrenor să plece de pe bancă, să-mi întoarcă spatele. S-a mai întâmplat odată cu acel băiat care antrena Craiova, care are probleme acum, e vorba de Mangia. Urât. Nu se procedează în această manieră, dar asta este situația”, a punctat Neagoe la Prima Sport.

Ce a declarat antrenorul despre prestația „studenților” după victoria cu FCSB

Am făcut un joc aproape de perfecțiune până la eliminare. Apoi a trebuit să ne apărăm cu toții. Pe final am băgat și al treilea fundaș central, deși nu sunt obișnuit și nu-mi place să fac lucrul ăsta. Nu sunt un antrenor defensiv, îmi doresc în primul rând să am o echipă foarte disciplinată. FCSB nu și-a creat nicio ocazie, noi mai puteam marca încă 5 goluri.

Băieții au făcut un joc formidabil, sunt mândru de ei. Și de suporteri, acest oraș și acest club merită ca U Cluj să devină o echipă puternică. Vă promit că vom arăta din ce în ce mai bine.

De când am venit, U Cluj a arătat foarte bine. Fără doar și poate trebuia să avem peste 20 de puncte, dar au fost problemele de arbitraj care ne-au tras în jos. Trebuie să ne mulțumim cu ce avem și să ne pregătim pentru meciul cu CSU Craiova. Aș vrea să felicit arbitrajul, a fost impecabil. Când se vrea, se poate”, a mai precizat Neagoe.

Comentarii Facebook