Gigi Becali se închină neputincios după victoria U Cluj: ”De 22 de ani n-am văzut aşa ceva”


Patronul FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a fost foc și pară după meciul pierdut de jucătorii lui cu U Cluj, scor 1-2. Clujenii au jucat din minutul 57 cu un jucător în minus, dar bucureștenii nu au putut profita.

De 22 de ani n-am văzut aşa ceva. Aici nu mai poţi să mai cerţi pe unul, pe un jucător, nu poţi. Că dacă ai certa unul sau doi sau trei, zic, bă, are omul dreptate! Dar ca să cerţi toată echipa, înseamnă că e antrenorul, că nu poţi să cerţi toată echipa. Că nu mai joacă niciunul.

Eu îl întreb pe el cum face echipa, el îmi spune 'așa, așa, așa', eu zic că-i bine. Dică face echipa! Am făcut eu vreo schimbare greșită? Am luat goluri în repriza a doua după ce am făcut eu vreo schimbare? Nu!

... Eu spun ceea ce văd şi ce cred. Dar eu nu mai dau oameni afară. Nu mai fac asta. Ce am făcut, am făcut pe vremuri, dar nu mai fac asta.

Ce am făcut, am făcut. Poate era bine dacă îl lăsam, era altceva acum. Dar nu contează acum, eu nu mai dau oameni afară. Să stea, să facă ce-o vrea. Dar dacă pleacă n-o să-l mai refuz. Dacă vrea să-şi dea demisia. 

Nu e nicio invitaţie, n-aş putea să-l fac, n-aş putea să-l împing la demisie? Dar eu spun exact ceea ce simt", a declarat Becali la emisiunea Fotbal Club.

Comentarii Facebook